(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Loiste, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Kaupungin keskipisteessä sijaitseva Original Sokos Hotel Vaakunan Ravintola Loiste henkii aitoa 50-luvun tunnelmaa ja tarjoilee aamiaisten, lounaiden ja illallisten lisäksi huikeita näköaloja Helsinkiin. Tule huikaisemaan asiakkaat myös herkullisella ruoalla!

Haemme kesälle 2018 osaavaa A LA CARTE -KOKKIA työskentelemään Loisteeseen.

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy taustaltaan jo jonkin verran kokemusta a la carte -keittiöstä. Toivomme, että olet kotonasi kokin tehtävissä ja viihdyt työssä, jossa saat oma-aloitteisesti tarttua toimeen. Arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyvää asennetta.

Edellytämme sinulta jo jonkin verran aiempaa kokemusta a la carte -kokin tehtävistä ja positiivista asennetta. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Sekä suomen että englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen. Lisäksi työ edellyttää sinulta hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Haemme työntekijää kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Opteam auttaa tarvittaessa muilta paikkakunnilta tulevia työntekijöitä asuntoasioissa.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Työkokemus 1-3v