(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Kilpis, Kilpisjärvi
Kilpistunturi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Mahdollisuus työllistyä Käsivarren Lappiin Kilpisjärvelle, Saanatunturin juurelle aitoon ja oikeaan Panoraama ravintolaan! Näköpiirissä siintää myös Ruotsin ja Norjan lumihuippuiset tunturit, tästähän voisi vapaapäivien puitteissa vierailla myös Norjassa, satojen vuonojen maassa.

Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa KOKKIA tulevalle talvikaudelle asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu a la carte taitoinen osaaja. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus .

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy. Työn aloitus marraskuun alusta ja kesto ainakin toukokuun 2020 loppuun. Mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!