(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Kaisla & Ankkuri
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Mustalahden satamassa, Näsijärven äärellä, kesästä nauttivia asiakkaita palvelevat ravintola Kaisla ja cafe & pizzeria Ankkuri. Heidän iloiseen kesätiimiinsä kaivataan vielä

KOKKIA kauhan varteen!

Sataman kesä tulee olemaan vilkas ja tapahtumarikas, joten menoa ja meininkiä on luvassa myös keittiön puolella. Sinulla ei kuitenkaan mene näissäkään tilanteissa puurot ja vellit sekaisin vaan loihdit maistuvat herkut ammattitaidolla. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kokin tehtävät a la carte -annosten, buffetlounaan, pizzojen ja kahvilatuotteiden parissa.

Työtä on tarjolla elokuun loppuun saakka ja työ alkaa mahdollisimman pian. Ravintolan asiakasmäärät vaihtelevat säiden mukaan, joten hyvällä ilmalla luvassa on täydet työtunnit. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan koulutusta ja kokemusta.
Mieluusti kokemusta pizzan paistamisesta tai kovaa innostusta sen oppimiseen.
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta työn alkaessa.


Tarjoamme sinulle

Mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön kesäisessä satamamiljöössä.
Monipuoliset työtehtävät.
Mahdollisuuden saada alan kokemusta ja kehittyä ammatillisesti .
Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi .


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi