(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Inspirationiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Nyt on tarjolla tehtävä, jossa pääset yhdistämään kokin ammattitaitosi ja asiakaspalvelutyön. Lisäksi pääset nautiskelemaan säännöllisistä päiväsaikaan sijoittuvista työskentelyajoista ja vapaista viikonlopuista. Kaiken hyvän päälle pesti on vakituinen. Kuulostaako lupaavalta? Niin meistäkin! Haemme KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen Compass Groupin Ravintola Inspirationiin Sipooseen.

Tässä tehtävässä varmistat, että ravintolan päivittäiset 100-120 kävijää saavat lounasaikaan nauttia herkullisen salaattipöydän antimista ja maukkaasta lämpimästä ruoasta. Koska ravintola sijaitsee Arlan pääkonttorilla, pääset hyödyntämään työssäsi usein myös meijerialan uusimpia tuotteita. Haemme tehtävään monipuolista suurtalouskokkia, jolta hoituvat tarvittaessa kaikki ravintolan työtehtävät – tässä työssä myös leivotaan ja käytetään kassaa!

Toivomme, että kokin hommat ovat sinulla jo hyvin hallussa, ja katsomme aiemman kassa- ja rahastusosaamisen eduksi. Inspirationin pienessä työyhteisössä myös saumaton tiimityö, positiivinen asenne ja ennakkoluuloton tehtäviin tarttuminen hyvällä meiningillä ovat arvostamiamme asioita! Lisäksi työ edellyttä hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin täysin tunnein. Aamusi keittiössä alkavat klo 6.30/7 ja pääset lähtemään kotia kohti klo 14/14.30. Aamuvuoroon ehtimiseksi tarvitset hyvin todennäköisesti omaa autoa, joten varmistathan että pääset kulkemaan työpaikalle ongelmitta.

Opteam toimii rekrytoinnissa kumppanina ja käsittelee hakemukset. Työt käynnistyvät heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi löytyy, Ravintola-alan koulutus
Eduksi luettavat asiat: Kassaosaaminen, Yhteistyöhenkisyys