(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ravintola Horisonttiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt kokkia ravintola Horisonttiin.

Ravintola Horisontti sijaitsee Ilmalassa. Ylimmän kerroksen ravintolasta on upeat maisemat Helsingin ylle. Ravintola on avoinna 8.00 - 14.00 ma- pe. Puuroaamiainen tarjoillaan klo 8.00 - 9.30 ja lounas klo 10.30 - 13.00. Lounaita myydään noin 100 -200 päivittäin. Horisontissa on kolme kokoustilaa 12 - 30 hengelle. Lisäksi toimitamme kokous- ja muita tarjoiluja asiakkaiden tiloihin.

Olethan oma-aloitteinen ja reipas alan ammattilainen. Tulet työskentelemään kolmen hengen tiimissä. Sinulta vaaditaan laaja-alaisuutta työssä onnistumiseen ja hyviä sosiaalisia taitoja. ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.2.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta: 0403585790.