Kokki, Ravintola Hook Helsinki, NoHo Partners, Fastcasual
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

ETSIMME RAVINTOLA HOOKKIIN AC-KOKKIA

Olympia Stadionin vieressä sijaitseva Ravintola Hook tarjoilee Helsingin parhaat siivet, ribsit ja burgerit. Olisitko sinä oikea henkilö nopeatempoiseen keittiöön, jossa jokainen päivä on erilainen?

Lisätietoa Ravintola Hookista osoitteessa https://ravintolahook.fi/

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat luoda asiakkaille ruokailuelämyksiä. Kykenet itsenäiseen sekä tiimityöhön, olet motivoitunut kehittämään osaamistasi meidän kanssamme.

Odotamme hakijalta ahkeraa ja energistä asennetta työtä kohtaan. Sinulla on kova halu onnistua työssäsi sekä kehittää omaa ammattitaitoa. Kokin työssä tarvitset myös paineensietokykyä ja joustavuutta sekä olet valmis työskentelemään kovemmankin kiireen alla. Aikaisempi kokemus on hyödyksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan!

 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoa monipuolisissa tehtävissä, sekä toimimaan vastuullisesti asiakkaiden odotusten ylittämiseksi.  

Töitä on tarjolla aluksi noin 90h/3vkoa ja täydempää listaa kesää kohden.

 

Palkka: TES / Sopimuksen mukaan. 

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

---------- Lisätiedot ja hakemukset:

Tuomo Lötjönen

Ravintola Hook, Helsinki

tuomo@ravintolahook.fi

040 7012726


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246319
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki