(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Fuudi, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Kaikki tiet vievät Teollisuuskadulle! Haemme asiakkaallemme Palmia Oy:lle Ravintola Fuudiin rohkeaa ja innostavaa KOKKIA. Oletko se sinä?

Ravintola Fuudi palvelee asiakkaitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ruoka valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista ja sesongit huomioiden. Ruokalista on joustava ja päivittäin uudistuva lounasvalikoima takaa vaihtelun. Kaikki annokset voi joko nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Ravintolan ydin on sydämellisessä ja aidossa palvelussa - täällä ei lounaallakaan jonoteta buffassa eikä astianpalautuspisteessä. Moderni ja virkistävä kokoustarjoilu ylläpitää vireystasoa koko päivän.

Illan hämärtyessä volyyminappia käännetään kovemmalle ja iltaa jatketaan rennon letkeissä tunnelmissa viihtyisänä kortteliravintolana. Viikonloppuna kootaan lähialueen perheet brunssille ja nautitaan kiireettömästä meiningistä ja herkullisista ruuista.

Työtehtävät on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään Palmia Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Koulutusta alalta ja vahvaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Asiakaslähtöisyyttä kaikessa toiminnassasi ja todellista halua luoda asiakkaille elämyksiä
- Huumorintajua, osaat luoda hyvää fiilistä ja omaat positiivisen asenteen
- Kykyä kehittää ja innostaa, sekä halua onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa
- Halu ottaa vastuuta keittiön toiminnasta ja ottaa ensiaskeleet kohti esimiestyötä


Tarjoamme sinulle

Palmia tarjoaa sinulle näköalapaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossaan
Hulppeat tilat - hyvien kulkuyhteyksien päässä
Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen
Palmian hyvät työsuhde-edut


Kiinnostuitko?

Mikäli haluat ottaa tämän upean haasteen vastaan. Lähetä huolellisesti täytetty hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi Fuudin huipputiimissä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pian!


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi