(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Elite, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Elite on Suomen oloissa ainutlaatuinen kulttuuri- ja taiteilijaravintola - elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone vuodesta 1932. Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet niin näyttelijät kuin muusikot, kirjailijat ja tanssijat, ja myös kuvataiteilijat, joiden teokset nyt koristavat Eliten seiniä. Tunnelmallisessa ravintolasalissa ja perinteisessä baarissa on mukava viivähtää. Kesällä asiakkaita palvelee vehreä terassi.

Etsimme nyt ravintola Eliteen ammattitaitoista ALA CARTE KOKKIA tulevalle kesäkaudelle

Sinulle on jo kokemusta ravintola-alalta ala carte kokin tehtävistä muutaman vuoden ajalta tai olet suorittanut harjoittelusi tasokkaissa ala carte ravintoloissa, joissa olet oppinut työskentelemään sekä keittiön kylmällä että lämpimällä puolella. Tiimissämme sinun tulisi hallita molemmat taidot. Olethan myös vastuuntuntoinen ja omaat loistavan asenteen työtä kohtaan. Hallitset keittiön perusteet ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Tunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vko ja sinun on mahdollista työskennellä kesäkuusta syyskuun puoleen väliin asti. Palkkaus myös keskusteltavissa. Jos mielenkiintosi heräsi niin otathan yhteyttä!


Edellytämme sinulta

- muutaman vuoden kokemusta ala carte kokin tehtävistä tai työharjoitteluita tasokkaissa ala carte ravintoloissa, joiden kautta olet oppinut keittiön kylmän ja lämpimän puolen tehtävät
- taitoa itsenäiseen työskentelyyn
- sitoutumista kesään 2019


Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen kesätyön ja mukavan tiimin
- tuntitakuun keskimäärin 90h/3vko
- monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Jätä huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si meille samantien ja varmista paikkasi tulevalle kesälle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi