(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Casseli, kesätyö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Aiomme löytää innokkaita ja toivottavasti jo jonkin verran ravintola-alan kokemusta kerryttäneitä kokkeja Lahden satamassa sijaitsevaan ravintola Casseliin - Oletko Sinä yksi heistä?

Casseli-ravintolat Lahdessa ovat tasokkaita ruokapaikkoja arkeen ja juhlaan. Lounas, à la carte, konsertti-illalliset, juhlat, kokoukset ja koulutukset kaupungin parhailla paikoilla Lahden satamassa ja keskustassa.

Kokkina pääset vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen valmistaen herkullisia a la carte ruoka-annoksia ja lounasta monipuolisessa ympäristössä. Työtehtäviin kuuluvat myös kaikki avustavat keittiötyöt ja siivoaminen. Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vko.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TESiä.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta a la carte- kokkina toimimisesta
Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työskentelyotetta
Valmiutta sitoutua työskentelemään koko kesäkauden ajan ja työskentelemään vuorotyössä kaikkina ravintolan aukioloaikoina


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen
Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit
Erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittää omaa osaamistasi
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointin kautta myös kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi