Kokki, Ravintola Bierstube
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Bierstube on legendaarinen ja maineikas olutravintola Kuopion keskustan kupeessa. Vuodesta 1971 toiminut ravintola omaa pitkät perinteet ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia makuelämyksiä erinomaisen juoma- ja ruokatuotteen avulla.

Nyt etsimmekin Bierstubeen uutta vahvistusta KOKIN muodossa.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työn perinteikkäässä työympäristössä. Ravintolan hyvä maine ja erinomainen juoma- ja ruokatuote takaavat sen, että työssäsi et joudu kohtamaan tylsää hetkeä. Samalla pääset myös kehittämään omaa osaamistasi sekä ottamaan tarvittaessa vastuuta ruokatuotteen kehityksestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtunteja on tarjolla noin 90h/3vko, mutta jos et säikähdä salinpuolen työskentelyä niin tunteja on tarjolla enemmänkin.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö omaa jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Olet joustava etkä säikähdä kiirettä tai nopeasti muuttuvia tilanteita. Näiden lisäksi sinulta tulee löytyä hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050 3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot