(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Aroma, Compass Group
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018
Etsimme Compass Groupille ammattitaitoista kokkia Ravintola Aromaan.

Työssäsi valmistat laadukasta ruokaa noin 400 asiakkaalle, osana ammattitaitoista keittiötiimiä. Hallitset maukkaiden lounas- sekä edustusruokien valmistuksen keittiön kylmällä ja lämpöisellä puolella.
Työaika on pääsääntöisesti klo. 07.00 - 14.30 arkipäivisin. Valittu henkilö tulee työllistymään Compass Groupille, työ alkaa elokuussa.


Edellytämme sinulta

- Kokin ammattitutkintoa ja kokemusta vastaavasta työstä
- Tasalaatuisuutta ja kustannustehokasta työskentelyä
- Aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
- Hyvää paineensietokykyä, sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä kiireen keskellä


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen
- Työpaikan kasvavassa ja eteenpäin pyrkivässä kansainvälisessä yrityksessä
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi