(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Ämmilä, Levi
Hullu Poro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Ravintola Ämmilä Levillä on tullut vuosien saatossa tunnetuksi rehdistä ja aidosta Lappi á la carte ruoasta, sekä kotiruokatyyppisestä lounaspöydästä. A’ la carte listan perustan muodostavat lähialueiden tuottajien taatusti puhtaat ja erinomaiset raaka-aineet.

Etsitään a´la carten omaavaa kokkia kevät sesonkiin ravintola Ämmilään. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuun loppuun saakka.

Vaadimme sinulta

  • Hygieniapassia
  • Ravintola-alan koulutusta
  • Kykyä työskennellä paineen alla
  • Motivaatiota ja omatoimisuutta
  • Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Majoituksen
  • Hyvät henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Wilström, suvi.wilstrom@barona.fi, p.+358 50442 6912 ja asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p.+358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.