(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ravintola Amarillo, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Etsimme Jyväskylän Keskustaan Ravintola Amarilloon ammattitaitoisia kokkeja. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja -aikoina. Työtä on tarjolla vähintään 60 h / 3 viikkoon ja mahdollisesti enemmän. Saat tarvittavan perehdytyksen tehtävään. Työt alkavat mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään kesäkuun aikana.

"Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota parasta Texmexiä ison meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, ´dilloja, jne. - Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttävinä annoksina!"


Edellytämme sinulta

- kokemusta ja/tai koulutusta kokin tehtävistä
- hyvää asiakaspalvelutaitoa
- itsenäistä työskentelyä hektisessä ympäristössä
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta
- taitoa organisoida ja ottaa vastuuta eri tilanteissa


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ravintolan keittiössä
- mukavan työyhteisön
- vahvan ja osaavan organisaation tuen
- mielekkään työpaikan Jyväskylän keskustassa


Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi, jätä hakemus ja cv, niin palataan asiaan :) Meille on tärkeää tietää mitä olet tehnyt aiemmin ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat.


Lisätietoja

Anu Ilvonen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
0207206599 tai 0408204818
anu.ilvonen@staffpoint.fi