(Poistunut julkaisusta)

Kokki - Rantasalmi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Ravintola Piikatyttö Hotel & Spa Resort Järvisydämessä tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot vanhan ajan perinteiden hengessä. Tilaa Piikatytöstä löytyy 150 henkilölle, Piikatytön tuvassa 30 henkilölle ja Piikatytön salissa 120 henkilölle. Wiinikellarissa on lisäksi tilaa 220 hengelle. Etsimme kokkia Hotel & Spa Resort Järvisydämen ravintolaan Rantasalmelle. Töiden aloitus viimeistään marraskuun alussa, mutta aloittamaan pääset jo aiemminkin, jos se sinulle sopii. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan töihin pitkäksi aikaa. Tarvittaessa autamme asunnon löytymisessä Rantasalmelta.

Tehtävän kuvaus

Järvisydämen ravintolassa pääset mukaan valmistamaan laadukkaita ruokia niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle sekä erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Toimit osana tiimiä ja olet valmis kehittymään ja kehittämään työtäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa Järvisydämen ainutlaatuisessa työympäristössä. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja mukavan tiimin ympärillesi. Myös palkkaus on hyvin kilpailukykyinen.

Toivomme sinulta

Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja olet ehtinyt kerryttää myös kokemusta ammattikeittiöstä. Teet työtäsi intohimolla ja asenteesi näkyy ja maistuu valmistamassasi ruuassa. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla osaltasi edistämässä Järvisydämen laatua. Et pelkää reipastakaan työtahtia, vaan teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulta löytyy myös hygieniapassi.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 379 7827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi