Kokki Rami Visulahteen
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditoria avaa Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan!

Haemme uuteen avattavaan Rami Visulahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin

Kokkia


Kokkina osallistut monipuolisen ruokatarjoaman valmistukseen. A la carte, buffet-ruokailut ja kiviuunipizzat kuuluvat ravintolan arkeen. Sinulta onnistuu lounasruokien valmistaminen, mutta olet myös ammattilainen a la carten valmistuksessa. Työssäsi sinua tukee keittiömestari ja tiimi.

Olet reipas, toimeen tarttuva ja keittiötyötä arvostava tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta keittiötehtävistä sekä alan soveltuva koulutus. Hakijoilla tulee olla hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn täysin uudessa keittiössä sekä pääsyn osaksi huipputiimiä! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa 2022 ja töitä on tarjolla noin 90-112,5h/3 vkoa.

Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 ja yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme keittiöalan osaaja, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 25.1.2021 mennessä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot