(Poistunut julkaisusta)

Kokki Radisson Blu Plazaan
Radisson Blu Plaza

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Työpaikka upeassa hotelliravintolassa Helsingin keskustassa, klassikkoruokia uudella tavalla valmistettuna, aistielämyksiä kansainvälisille asiakkaille? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista!

Haemme nyt Á LA CARTE -KOKKIA loistokkaaseen Radisson Blu Plazaan Helsinkiin. Mikäli sinulta löytyy aitoa intohimoa ruokaa kohtaan ja halua kehittyä maailmanluokan kokiksi, tämä voi olla tilaisuutesi! Plaza Restaurant sijaitsee aivan Helsingin keskustassa entisen SOK:n pääkonttorin näyttelyhallin historiallisessa miljöössä ja siellä on monipuoliset ravintolapalvelut.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tunnet olosi kotoisaksi keittiössä, omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet innokas kehittämään ammattitaitoasi.

Tehtävänäsi on valmistaa herkullisia lounasannoksia ja pystyt työskentelemään myös Á la Carte kokkina. Kaiken kaikkiaan etsimämme henkilö rakastaa onnistuneiden asiakaskokemusten luomista ja haluaa työskennellä hyvällä fiiliksellä osana loistavaa tiimiä.

Työt käynnistyvät heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla vähintään 60h/3vko. Töitä riittää ainakin joulukuulle ast. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille ravintolan aukioloaikojen puitteissa, pääpaino iltavuoroissa.

Hyvälle tekijälle voi olla luvassa töitä myös pikkujoulukauden päätyttyä.

Mikäli tehtävä sytytti sinussa intohimon liekin, laita pikimmiten hakemusta tulemaan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Sinulta täytyy löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus ennen töiden aloitusta.