(Poistunut julkaisusta)

Kokki Radisson Blu Plazaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Työpaikka upeassa hotelliravintolassa Helsingin keskustassa, klassikkoruokia uudella tavalla valmistettuna, aistielämyksiä kansainvälisille asiakkaille? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista!

Haemme nyt Á LA CARTE -KOKKIA loistokkaaseen Radisson Blu Plazaan Helsinkiin. Mikäli sinulta löytyy aitoa intohimoa ruokaa kohtaan ja halua kehittyä maailmanluokan kokiksi, tämä voi olla tilaisuutesi! Plaza Restaurant sijaitsee aivan Helsingin keskustassa entisen SOK:n pääkonttorin näyttelyhallin historiallisessa miljöössä ja siellä on monipuoliset ravintolapalvelut. Plaza Restaurantissa voi järjestää juhlat jopa 800 henkilölle!

Tässä tehtävässä menestyäksesi tunnet olosi kotoisaksi keittiössä, omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet innokas kehittämään ammattitaitoasi. Sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus on toimitettava ennen töiden alkua. Tehtävänäsi on valmistaa herkullisia lounasannoksia ja pystyt työskentelemään myös Á la Carte kokkina. Kaiken kaikkiaan etsimämme henkilö rakastaa onnistuneiden asiakaskokemusten luomista ja haluaa työskennellä hyvällä fiiliksellä osana loistavaa tiimiä.

Työt käynnistyvät heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla jopa 112h/3vko, kuitenkin vähintään 60h/3vko. Töitä riittää ainakin jouluun asti. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Hyvälle tekijälle voi olla luvassa töitä myös pikkujoulukauden päätyttyä.

Mikäli tehtävä sytytti sinussa intohimon liekin, laita pikimmiten hakemusta tulemaan!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi