Kokki, Radisson Blu Plaza, Helsinki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Kokki, Radisson Blu Plaza, Helsinki

Monien mahdollisuuksien historiallinen tapahtumatalo. Tarinoidesi näyttämö. 

Yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista, jossa on ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja, liike-elämää ja ikonista tunnelmaa. Hotelli elää vuodesta toiseen hetkessä ja työilmapiiri kannustaa ainutlaatuisella tavalla avoimuuteen, rohkeuteen ja heittäytymiseen. Radisson Blu Plazassa jokainen on oman tarinansa tähti. 

Kokki, Radisson Blu Plaza, Helsinki

Radisson Blu Plaza etsii nyt kokkia viihtyisään Bistro Vilhoon. Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on ensisijaisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet parhaimmillasi, kun ympärilläsi tapahtuu. Työn on vaihtelevaa vuorotyötä aamiaiselta ala carteen.

Oletko etsimämme henkilö?

Koetko olevasi monipuolinen keittiön ammattilainen ja sinulta löytyy Yes I Can! -asenteen lisäksi hygieniapassi? Jos vastasit kyllä, tulethan osaksi meidän suurta ja lämminhenkistä Sokotel-perhettä. Klikkaa linkkiä ja hae tehtävää. 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kokki--Radisson-Blu-Plaza--Helsinki_R-11221

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Mikko Terho juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. 

Executive Chef Mikko Terhon tavoitat parhaiten puhelimitse +358 40 548 7676 tai sähköpostitse mikko.terho@sok.fi

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533637
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki