Kokki, Pyynikin Brewhouse
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Kokiksi Pyynikin Brewhouseen

Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan siitä vaahtosi idea Pyynikin Käsityöläispanimon oman panimoravintolan perustamiseksi. Valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet. Tynnyreissä porisee Pyynikin uutuuksia, joiden lisäksi hanasta löytyy lähes 20 olutlaatua ja pulloissa vielä reilusti lisää. Kokonaisuuden kruunaa ravintolan omasta panimosta tulevat erikoisuudet.

Rehdin ronski ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin. Kesäisin oluen ja ruuan liitosta voi nautiskella yhdellä Tampereen komeimmista terasseista. 

Etsimme joukkoomme työlleen omistautunutta kokkia keittiön lämpöiselle puolelle. Sinulla on kova halu onnistua työssäsi sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Kokin työssä tarvitset myös paineensietokykyä ja joustavuutta sekä olet valmis työskentelemään kovemmankin kiireen alla. Hakusessa on jo hieman kokin töitä tehnyt tai henkilö, jolla on aitoa mielenkiintoa työtä kohtaan. Kanttisi kestää kiirettä, keittiöhuumorisi on hurttia ja sekoittelet sooseja puhtaasti rakkaudesta lajiin. 

Odotamme hakijoilta:

- Hygieniapassia

- Aitoa mielenkiintoa työtä kohtaan

- Mahdollisuutta tehdä kaikkia vuoroja, myös viikonloppuisin

Tarjoamme:

- Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

- Kivan työporukan

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työvuoroja ainakin 90 h / 3vko.

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Katriina Pyöriä
HR-Konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

0504634598
katriina.pyoria@eezy.fi


www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot