(Poistunut julkaisusta)

KOKKI - Pyynikin Brewhouse
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Kokiksi vasta avattuun Pyynikin Brewhouseen!

Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon ja Hans Välimäen oman panimoravintolan perustamiseksi. Välimäen suunnittelema ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin. Olistiko sinä uusi innokas kokki tähän mielenkiintoiseen ravintolaan?

----------

Haemme: Kokkia säännöllisiin vuoroihin

Tarjoamme: Positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä. Tarjoamme myös merkittävät Restamaxin henkilökunta edut!

Kokkina pääset mm. suunnitelemaan ja valmistamaan ruoka-annoksia asiakkaille, sekä osallistumaan keittiön muihi toimintoihin.

Tunteja tarjolla noin 60 kolmessa viikossa ja sesongin mukaan reilusti enemmän.

Kokin työtehtäviin hakevilta odotetaan: Reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloittesuutta, hyviä organisointitaitoja, kykyä omatoimiseen sekä tiimissä työskentelyyn. Odotamme myös aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä.

Hakijoilta vaaditaan: Hygieniapassi sekä aikaisempaa kokemusta kokkina työskentelystä.

Katsotaan eduksi: Aikaisempi ravintola-alan työkokemus ja koulutus.

Työmäärä ja palkkaus: Palkka on sopimuksen mutta vähintään työehtosopimuksen mukainen. Työtunteja ammattitaitoiselle ja motivoituneelle kokille riittää paljon.

Tulevaisuudessa: Mahdollisuus jatkaa työskentelyä ravintolassa ja työuran edetessä on työntekijällä mahdollisuus edetä ravintola-alalla vaativimpiin työtehtäviin.

Mikäli kiinnostuit kokin työtehtävistä hae tämän linkin kautta tai laita hakemuksesi suoraan Purpurin keittiöpäällikkö Juho Uusarolle juho.uusaro@ravintola.fi. Lisätietoja 050 409 7848

 

Hakemukset:
Maria Pohjonen
Pyynikin Brewhouse
maria.pohjonen@ravintola.fi

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

Yhteyspäällikkö

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

juuso.puustinen@smilepalvelut.fi

045 633 5901

-------------


Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi