Kokki, Pyynikin Brewhouse, Noho Partners, Pubi
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

PIRKANMAAN PARHAILTA PAIKALLISILLE!


Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin Käsityöläispanimon oman panimoravintolan perustamiseksi. Valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan - saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet. Tynnyreissä porisee Pyynikin uutuuksia, joiden lisäksi hanasta löytyy lähes 20 olutlaatua ja pulloissa vielä reilusti lisää.

Kokonaisuuden kruunaa ravintolan omasta panimosta tulevat erikoisuudet. Rehdin ronski ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin. Kesäisin oluen ja ruuan liitosta voi nautiskella yhdellä Tampereen komeimmista terasseista.


Haemme nyt kokkeja kesäkaudeksi.
Omaat roimasti reippaan positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hymysi ei hyydy kiireessäkään, vaan pyrit aina siihen, että jokainen asiakas on tyytyväinen lähtiessään. Sinulta löytyy jo hieman kokemusta ravintolatyöskentelystä tai alan opiskelusta.

Mikäli kuulosti tutulta, niin voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuksia toimia sekä kehittyä erilaisissa ravintolan työtehtävissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 18.3.2019. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Titta Saarinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 500 4190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226566
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere