(Poistunut julkaisusta)

Kokki Pyhäselän vankilan keittiöön
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Liity Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia. Tarjoillaan itse tehtyä, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan.

Etsimme asiakkaallemme Leijona Catering Oy:lle

KOKKIA KESÄKSI

Pyhäselän vankilan keittiöön.

Työ on pääasiassa kesälomien tuurausta, mutta sijaisuuksia on todennäköisesti keikkaluontoisesti jo lopputalven ja kevään aikana. Kesän työ on kokoaikainen ainakin heinä-elokuun, kesäkuussa todennäköisesti tunteja on hieman vähemmän.

Työhösi kuuluu aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen noin 100 hlölle päivittäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-16.30. välille, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6.30-15.30. Palkkaus toteutuu Maran tes:n mukaisesti.

Koska työvuorossa ollaan välillä yksin, edellytämme usean vuoden aiempaa työkokemusta keittiötehtävistä, mielellään suurkeittiöltä ja/tai henkilöstöravintolasta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kieltä, voimassaolevaa hygieniapassia, salmonellatodistusta.

Olethan avoin ja reipas, mutta omaat myös napakan asenteen. Työhön valitulle tehdään turvallisuusselvitys ja sen läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.

Pääset työssäsi mielenkiintoisen työympäristöön, jossa teet töitä mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa.

Työpaikka on vuokratyöpaikka ja työnantajasi tulee olemaan Barona Horeca Oy.

Jos kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan! Älä kuitenkaan aikaile: haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus