Kokki Pyhälle rinneravintolaan
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

PyhäWurst on maukas taukopaikka ulkoilijoille Pyhän rakastettujen Pohjoisrinteiden juurella. Sieltä löydät premium hodareiden ja runsaiden täytettyjen rieskojen lisäksi pyhätunturilaisen Bliss Adventuren opastetut seikkailupalvelut jääkiipeilystä e-fatbike-retkiin Pyhä-Luoston kansallispuistoon ja Luoston ainutlaatuiselle ametistikaivokselle.

Etsimme nyt kokkia talvisesonkiin.

Tehtäviin kuuluu hodareiden ja muun ruokatuotteen valmistaminen.

Vaatimuksena: Hygieniapassi sekä jo hieman kokemusta esim: hampurilaisravintoloissa toimimisesta. Iloinen ja oma aloitteinen asenne on tietysti kaikkein tärkeintä.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa tunturissa jossa hyvät harrastusmahdollisuudet. Lisäpalvelu Oulu Oy:n tuen ja turvan koko meillä työllistymisesi ajan. Kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Täydet tunnit tarjolla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Luminen Pyhätunturi odottaa sinua.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536269
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Pelkosenniemi