(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Puolu Catering Ky
Puolu Catering Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Puolu Catering on raahelainen täyden palvelun pitopalveluyritys, jonka laajaan palveluvalikoimaan kuuluu pitopalvelun lisäksi konditoriapalvelut sekä lounaspalvelu.
Puolu Catering tarjoaa Raahen seutukunnan alueella asiakkailleen maukkaat ja teeman mukaiset ruokatarjoilut aina kahvitarjoiluista usean ruokalajin illallisia myöten, unohtamatta tarjoiluihin sopivia juhlajuomia. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa vahvistusta monipuolisiin keittiö- ja catering-tehtäviin.


Haemme asiakasyrityksellemme Puolu Catering Ky:lle KOKKIA. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.
Etsimme sinua, joka olet joukkuepelaajaa ja et karsasta työtä. Olet rennolla asenteella ja hurtilla huumorilla varustettu ravintola-alan ammattilainen ja tiedät, mitä on loistava asiakaspalvelu.

Haluat tehdä maukasta ruokaa hyvistä raaka-aineista ja sinulla on siihen tietotaitoa. Paineensietokykysi kestävää hyvin myös kiireessä, olet joustava ja yhteistyökykyinen. Edellytämme myös jonkin verran englannin kielen taitoa.
Sinulla tulee olla hygieniapassi ja kokemusta työskentelystä hygienia-säännösten mukaisesti.

Osallistut keittäjänä kaikkiin keittiömme tarjoamien palveluiden tuottamiseen, kuten ruuanvalmistus (ml. dieettiruuat), leipomiseen, tiskaamiseen ja siivoukseen. Ruuanvalmistuksen lisäksi, sinun tulee myös hallita esim. tilausten tekeminen ja ruokalistojen suunnittelu, jotta hän voit toimia emännän sijaisena tämän ollessa poissa. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävän hoitamiseen tarjoaa hyvät valmiudet esim. suurtalouskokin tutkinto sekä työkokemus keittiöalalta.
Toivomme, että osaat ratkaista työssäsi ongelmia, olet sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Mitä et vielä osaa, opetamme sen sinulle!

Mikäli hakijalla on riittävää kokemusta laitoskeittiön esimiehen tehtävästä, voi tehtävään sisältyä myös esimiesvastuu. Työhön valittavalta odotetaan oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vastuullisuutta.

Toivomme että myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Puolu Catering:lla on upea, osaava ja tiivis tiimi, ja yrityksessä panostetaan siihen, että sinulla on hyvä tehdä töitä heidän kanssaan.


Kiinnostuitko paikasta? Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Essi Kalajanniska, puh. 040 5090 658,
essi.kalajanniska@go-on.fi

Käy täyttämässä hakemus pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.