Kokki Prisma Kaaren kauppahallin ainutlaatuisiin ravintoloihin, HOK-Elanto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021
Tulevaisuuden ravintolakonseptit ja ruokaratkaisut ovat rantautuneet Prisma Kaareen. Kaaren kauppahallin ravintolat nostavat kaupan sisällä tarjottavan ruoan herkullisuuden uudelle tasolle.

Suomen suurimpaan Prismaan marraskuussa 2021 avattu uniikki ravintolakokonaisuus täydentää kauppahallikonseptia kolmella ravintolalla:

Kaffepuoti - kahvila ja ravintolat
Lämmin, sympaattinen ja pienen kahvilan tunnelmaa tarjoileva kahvila-ravintola. Kaffepuoti hurmaa nordic-tyyliin viritetyllä valikoimalla ja henkilökohtaisella palvelulla. Valikoimamme on rakennettu niin, että se taipuu aina aikaisen aamupalan, lounaan kuin päivällisen nauttijan tarpeisiin herkuttelua tietenkään unohtamatta. Ei ole sattumaa, että meillä on myynnissä mm. jo legendaksi muodostunut Kannelmäen suurin korvapuusti, joka ei maultaan ja kooltaan jätä ketään kylmäksi.

Papá Giovanni - Pizza Napoletana
Pizzeria Papá Giovanni on legendaarisen Helsingin keskustassa toimineen ravintolan spin off-ravintola, joka tarjoilee napolilaista pizzaa parhaista raaka-aineista aidolla italialaisella avotuliuunilla paistettuna. Ei ole täysin oikeaa määritelmää siitä millainen pizza on paras, mutta sen sijaan sillä on uskomaton ero, onko pizza tehty hyvin vai todella hyvin.

Siipiyhtiö - Fried Chicken
Täydellisiä siipiä ja rapeaa kanaa. Siipiyhtiö haluaa viedä sinut huikealle makumatkalle yksi siipi ja kanan pala kerrallaan. Maut vievät sinut aurinkoisille Karibian rannoille, trooppiselle Hawaiin saarelle tai barbeque kulttuurin kehtoon Texasiin. Voit myös matkustaa Aasiaan ja poiketa Soulin kaduille syömään korealaista frittikanaa.

Haemme nyt joukkoomme työtään rakastavaa kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista ja siihen kuuluu oman panoksensa antaminen kaikkiin kolmeen konseptiin. Asiakkaat ovat ihan siinä työpisteen ympärillä, joten asiakaspalvelusta nauttiminen kuuluu sekin työnkuvaan. Positiivinen asenne ja halu onnistua yhdessä tiimin kanssa joka päivä ovat olennainen osa sinua. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina ensimmäisellä yrittämällä maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta!

Ravintolapäällikkö Anna-Maria Heimoselle on tärkeää, että töissä on joka päivä mukavaa ja asiat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Tämä onnistuu keskinäisellä arvostuksella, olemalla avoin ja aidosti kuuntelemalla toisiamme. Valmennetaan ja opitaan yhdessä!

Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy kokemusta pitsan valmistuksesta tai olet hyvin motivoitunut opettelemaan. Vaikka olisit työurasi alussa, hae rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme.


Edellytämme sinulta

- Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Kokin tutkintoa
- Positiivista pilkettä silmäkulmassa
- Intohimoa tekemiseen!


Tarjoamme sinulle

- Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
- Pääset työskentelemään ihan uudenlaisessa ympäristössä hypermarkettia tiiviissä yhteistyössä kaupan väen kanssa.
- Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
- Asenne ratkaisee!


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto

StaffPoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
044 420 4302|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524661
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki