(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Pohjolan Liikenne, Antell-Ravintolat Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä.

Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Etsimämme henkilö on luova tiimipelaaja, joka haluaa toteuttaa Antellin asiakaslähtöisiä arvoja. Työtehtäviin sisältyvät ruoan valmistuksen lisäksi myös ruokalistasuunnittelu, tilausjärjestelmän käyttö, sekä asiakaspalvelu.

Tehtävään valittu ammattilainen tulee työllistymään Antelille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Ammattiylpeyttä ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan
- Ahkeruutta, hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Intohimoa ruuan laittoa kohtaan


Tarjoamme sinulle

- Nykyaikaiset työkalut, ammattitaitoiset työkaverit ja upeat puitteet
- Monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
- Ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meitä kiinnostaa tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerro myös niistä!


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249