(Poistunut julkaisusta)

Kokki pikkujoulukauteen, Töölönranta, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Nyt on jo aika suunnata katse kohti syksyä ja upeaa tulevaa juhlakautta. Etsimme asiakkaallemme ravintola Töölönrantaan ammatitaitoisia KOKKEJA monipuolisiin tehtäviin!

Töölönranta on moderni ja kansainvälinen ravintola Töölönlahden kupeessa. Tarjoamme elämyksiä laadukkaan ruoan, juoman sekä ainutlaatuisen miljöön ja palvelun kera laajalle asiakaskunnallemme. Töölönrannan keittiö on modernin skandinaavinen, ottaen vaikutteita Euroopasta.

Toivomme, että sinulla olisi jo muutaman vuoden kokemus kokin tehtävistä á la carte keittiöstä. Tärkeää on myös asenteesi ja intohimosi alaa kohtaan! Kokkina olet erityisen tärkeässä roolissa luomassa asiakkaillemme unohtamattomia elämyksiä.

Työt on mahdollista aloittaa syksyllä sopimuksen mukaan ja toivomme sinun sitoutuvan koko pikkujoulukauden ajaksi. Laitathan hakemuksesi pian, niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus. Tarjoamme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia kokin työtehtäviä. Kerro mikä sinua kiinnostaisi eniten! Mainitsethan myös palkkatoiveesi.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta kokin työtehtävistä ja/tai ravintolakokin tutkintoa
Tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Halua valmistaa asiakkaille herkullista ruokaa ja luoda heille elämyksiä


Tarjoamme sinulle

Upean tilaisuuden päästä näyttämään taitosi keittiössä
Kivat ja ammattitaitoiset kollegat
Mahdollisuuden työskennellä koko pikkujoulukauden ajan
Hauskan ja vaihtelevan työn, jossa pääset haastamaan itseäsi
Monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ravintola Töölönrannasta? Olisiko tämä sinun unelmaduunisi ja mahdollisuutesi näyttää taitosi? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Parhaat pikkujoulukaden paikat täyttyvät heti kun oikeat henkilöt löytyvät. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@staffpoint.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca