(Poistunut julkaisusta)

Kokki pikkujoulukauteen, Ravintola Sipuli, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen tilausravintolakokonaisuus. Ei ole sattumaa, että Sipuli on yksi Helsingin suosituimmista tapahtumapaikoista. Täällä toteutetaan juuri se omanlainen juttu. Jouluna Sipulissa on tarjolla upea ja runsas buffet.

Nyt etsimme ravintola Sipulin tulevalle pikkujoulukaudelle ammattitaitoisia KOKKEJA monipuolisiin tehtäviin.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta kokin tehtävistä ja halua työskennellä erilaisissa työvuoroissa ja työtehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan syksyllä ja tarjoamme sekä kokoaikaisia ja osa-aikaisia työtehtäviä. Kerrothan meille millainen ratkaisu sopisi sinulle parhaiten ja muistathan mainita myös palkkatoiveesi.


Edellytämme sinulta

Kokemusta kokin tehtävistä ja alan koulutusta
Työhön tarttuvaa asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa vuoroissa


Tarjoamme sinulle

Kivat ja ammattitaitoiset työkaverit
Tilaisuuden päästä osaksi Helsingin johtavan ravintolaketjun henkilökuntaa
Upean mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi
Monipuoliset henkilökuntaedut
Työpaikan loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ravintola Sipulista? Olisiko tämä juuri sinun paikkasi? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja parhaimmat pikkujoulukauden paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Tässä on tilaisuutesi!

Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi