(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Pellingin leirikeskus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019
Haluatko viettää kesän meren rannalla upeissa maisemissa? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme Pellingin leirikeskukseen kesän ajaksi KOKKIA

Pääasiallinen työtehtäväsi on ruuan laitto leirillä oleville lapsille ja nuorille. Työvuorot sijoittuvat kesällä pääasiassa arkipäiviin. Jos olet leirihenkinen ja avoin uusille kokemuksille, on tämä sinun mahdollisuutesi!

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Alku keväällä tarvetta keikkavuoroihin viikonlopulle, mutta täysipäiväinen työ alkaa heti kesäkuussa ja jatkuu elokuun puoleen väliin saakka.


Edellytämme sinulta

Koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksesi
Intoa työskennellä lasten ja nuorten parissa
Sitoutumista kesään
Joustavuutta


Tarjoamme sinulle

Mukavan työympäristön
Mahdollisuuden yöpymiseen leirikeskuksessa
Täydet tunnit


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat videohaastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi