(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Pancho Villa
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa valittiin Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolais henkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.

Etsimme Pancho Villaan Seinäjoelle KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme kokki kykenee itsenäiseen työskentelyyn ala’carte ruokien valmistamisessa. Olet tottunut työskentelemään hektisessä työympäristössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h / 3vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Hakijoilta odotamme:

- kokemusta entuudestaan alá carte-kokin työtehtävistä
- täysi-ikäisyyttä
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- paineensietokykyä
- suomenkielentaitoa
- hygieniapassia

Tarjoamme:

- vakituiseen työsuhteen
- työtunteja 90h / 3vko
- monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.