(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Pancho Villa Seinäjoki
Pancho Villa Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa valittiin Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolais henkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.

Etsimme nyt KOKKIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Etsimämme kokki kykenee itsenäiseen työskentelyyn ala’carte ruokien valmistamisessa.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan.
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3viikossa.

Hakijoilta odotamme:
- kokemusta kokin työtehtävistä
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- hyvää paineensietokykyä
- kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
- suomenkielentaitoa

Tarjoamme:
- toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
- kattavan perehdytyksen
- tilaisuuden päästä kerryttämään työkokemusta ravintola-alalta
- mahtavat työkaveri

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Haastattelut aloitamme heti.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi