(Poistunut julkaisusta)

Kokki palvelutaloon Länsi-Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Kannelmäessä sijaitsevaan palvelutaloon 

KOKKIA 

Palvelutalon asiakkaina on vanhuksia, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Kaikilla aterioilla ruokailee noin 120 henkeä. Ravintolan toiminnasta vastaa 4 hengen Sodexo-tiimi. 

Kokin tehtäviin sisältyy mm. lounaan ja päivällisen, jälkiruokien, erityisruokavalioiden ja lisäkkeiden valmistamista, leipomista, asiakaspalvelua ja kassatoimintaa, astiahuoltoa sekä keittiötilojen siivousta. Työvuoroissa työskennellään myös yksin. Toivomme, että sinulla on intoa ja halua oppia käyttämään tuotannonohjausjärjestelmäämme ja täyttämään kassaraporttia tarvittaessa. 

Sinulla on kokin/dieettikokin koulutus ja mielellään kokemusta ikääntyneiden asiakkaiden ruokapalveluissa työskentelystä. Erityisruokavalio-osaaminen on toimipaikassa erityisen tärkeää. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen luku- ja kirjoitustaito. Eduksesi katsomme hyvät atk:n perustaidot. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. 

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivassa ja mukavassa tiimissä jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun, antamalla heille parhaan makunautinnon. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.  Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toimipaikka on avoinna viikon jokaisena päivänä. Työajat sijoittuvat klo 6.30 -18.15 välille, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Satu Saavalainen 050 415 6262, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. 

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.