(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Palmia, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme asiakkaallemme Palmia Oy:lle kokkeja ja vastaavia kokkeja Espooseen! Etsimme työntekijöitä sekä kokoaikaisiin, että osa-aikaisiin työsuhteisiin (6-4h/päivä). Tulet työskentelemään Espoonlahden terveysasemalla, Tapiolan palvelukeskuksella, Haukilahden palvelukeskuksella sekä Soukan seniorikeskuksella. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut myös vastaavan tehtävistä! Työt alkavat 4.3.2019.

Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Kohdevastaavan tehtäviin kuuluu myös asiakasyhteistyö, palaverit, perehdytys jne. Ravintoloissa on myös kahvila- ja kokoustoimintaa, joihin henkilökunta valmistaa tuotteita sekä työskentelee kassalla tarvittaessa.

Etsimillämme henkilöillä on kokin/dieettikokin ammattitutkinto ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella, ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Palmia Oy:lle.


Edellytämme sinulta

- kokin tai dieettikokin tutkintoa
- kokemusta kokin tehtävistä
- kykyä toimia ja tehdä töitä itsenäisesti
- kokemusta erikoisruokavalioista
- halua sitoutua työpaikkaan pidemmälle ajalle


Tarjoamme sinulle

- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen Palmia Oy:ssä
- kokoaikaisen tai osa-aikaisen työn
- innostuneen tiimin tuen ja moninaiset työsuhde-edut
- upean mahdollisuuden kehittyä urallasi
- vaihtelevan ja monipuolisen työn


Kiinnostuitko?

Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si. Kerro meille miksi olet kiinnostunut Palmian avoinna olevasta tehtävästä ja miksi juuri sinä olisit etsimämme keittiöpuolen osaaja!


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi