(Poistunut julkaisusta)

Kokki päivätyöhön Helsinkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme asiakkaallemme KOKKIA palveluasumisen yksikköön Helsinkiin. Työ on kokopäivätyötä ja työtä on aamuvuoroissa arkisin sekä lauantaisin. 

Työtehtäviisi kuuluu ruuanvalmistus, omavalvonta ja keittiötilojen puhtaanapito. Valittu henkilö huolehtii myös kahvila- ja kokoustarjoiluista. Työtä tehdään myös yksin. Työpisteesi on Helsingissä lähellä kantakaupunkia, mutta toisinaan sinun voidaan toivoa työskentelevän muissakin yksiköissä.

Hakijalta odotetaan suurtalouskokin koulutusta tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Lisäksi toivomme kokemusta kokin tehtävistä ja kokemus suurkeittiöalalta katsotaan eduksesi. Hygieniapassi on edellytys työn teolle. ATK-taidot luetaan eduksesi.

Vastineeksi saat mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi isossa talossa. Tunnetun työnantajan etuihin kuuluu työhyvinvoinnin tukeminen mm. liikunta- ja kulttuurisetelein. 

Työsuhde on pitkäaikainen kokopäivätyö, ja töitä on myös viikonloppuisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi Amikon sivuille www.amiko.fi. Otamme haastateltaviin yhteyttä jo hakuaikana!