Kokki, Original Sokos Hotel Vaakuna, 10. kerros
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

 

Sokos Original Sokos Hotel Vaakuna – Funkkisklassikko Helsingin sydämessä

Yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, Rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhinaa Vaakunan kulmilla alkaa.

Ravintolamme 10. kerros on ystävällinen helsinkiläinen, jonka hellässä huomassa mikä tahansa tapahtuma, tilaisuus, tapaaminen tai vierailu onnistuu. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintola avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut.

 

Haemme nyt kokkeja Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10. kerrokseen

 

Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy vankkaa kokemusta á la Carte keittiöstä ja olet parhaimmillasi, kun ympärillä tapahtuu.  Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työajan painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy hygieniapassi.

 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

 

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 90 h / 3 vko työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jukka-Pekka Kovanen, jukka-pekka.kovanen@sok.fi.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 3.10.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-HELSINKI/Kokki--Original-Sokos-Hotel-Vaakuna--10-kerros_R-9632

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

                                          


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498408
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki