(Poistunut julkaisusta)

Kokki, oppisopimus
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Oletko tuleva ravintola-alan ammattilainen?

Haemme OPPISOPIMUSKOKKIA kouluravintolaan Etelä-Haagaan.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tässä tehtävässä pääset valmistamaan maistuvaa ja terveellistä lounasruokaa sekä erityisruokavalioaterioita ja kasvisruokaa yhdessä muun keittiötiimin kanssa ja osallistut myös asiakaspalveluun ja muihin ravintolan tehtäviin. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.30 – 15.30 välille, mutta satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työpaikka sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä ja parkkipaikkoja omalle autolle löytyy työpaikan pihasta.

Voit olla opiskelusi aloittanut, hieman kokemusta kartoittanut tai erinomaisella asenteella varustettu ravintola-alan tuleva tähti ja asiakaspalvelija, jolla on aito palo hyvän ruuan ja työtehtävien pariin. Olet luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oppilaitosympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit sekä teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.11.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/