Kokki O´Learys Sello
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen. Bostonista inspiraationsa saaneet ravintolamme ovat tunnettuja rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta. Kauppakeskus Sellossa, sekä Iso Omenassa sijaitsevat ravintolat muodostavat yhdessä Feel Vegas -kasinopelimaailman kanssa mielenkiintoisen elämysravintolan, jossa voit saman katon alla nauttia pohjoisamerikkalaisvaikutteisesta ruuasta, ainutlaatuisista urheiluelämyksistä, tapahtumaviihteestä, sekä automaatti- ja pöytäpeleistä.

O´Learysin keittiö on tunnettu maukkaista ja runsaista annoksistaan. Ruokalistan suosikkeja ovat erityisesti wingsit sekä burgerit, joita löytyy jokaiseen makuun. Sellon O´Learys-ravintolassa tarjoillaan arkisin klo 10.30 - 14.00 buffetlounas, joka sisältää runsaan salaattipöydän sekä monipuolisen lämpimän buffetpöydän.

Etsimme kokkia O'learys Sellon ravintolaan. Kokkina pääset huolehtimaan sekä maittavan kotiruokalounaan, että illallistoiminnan maukkaista ruoista yhdessä mielettömän iloisen keittiötiimin kanssa. Mikäli omaat jo hieman kokemusta ammattikeittiöstä ja sinulla on halu sekä polte oppia uutta ja kehittyä, on paikka tehty sinua varten.

Työsuhde on osa-aikainen, 90h/3vko ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta päästä mukaan joukkueeseen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

O'Learys Sello on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511533
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki