(Poistunut julkaisusta)

Kokki, O'Learys Sello
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
O’Learys Bar & Restaurant on kohtaamispaikka. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen: laadukasta ruokaa, juomaa, urheilua ja viihdettä.

Inspiraationa brändille toimii amerikkalainen sporttibaarien kuningaskaupunki Boston.

O’Learys on tunnettu hyvästä ruuasta ja palvelusta, aidon amerikkalaisesta sisustuksesta sekä tietysti poikkeuksellisen monista TV ruuduista.

Kansainvälisessä O’Learys -ketjussa on yli 100 ravintolaa Euroopassa ja Aasiassa.Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia kotiyleisössä? Luonnistuuko sinulta à la carte -annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä? Nautitko keittiön pelikentän intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme joukkuevahvistus! Etsimme nyt O’Learys -ketjun keittiötiimiin kauppakeskus Sellossa sijaitsevaan ravintolaan


KOKKIAVastuualueesi

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät lounasbuffeteista à la carte annosten valmistukseen. O’Learysilla on Sellon lisäksi toimipisteet Helsingissä (O'Learys Bakers) ja Espoossa Isossa Omenassa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä nimetyn toimipisteesi lisäksi useammassa kuin yhdessä keittiössämme.Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy sporttisen reipasta tekemisen meininkiä ja pidät intensiivistä työtahtia enemmän haasteena kuin hidasteena. Olet jo ehtinyt kerryttää kokemusta ammattikeittiöstä. Arvostamme asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla mukana edistämässä O’Learys-brändin mukaista laatua ja kulttuuria. Intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuukin aina asiakkaalle asti.

Tiedät keittiötyöskentelyn olevan joukkuelaji ja oletkin ehdoton tiimipelaaja, mutta kykenet tarvittaessa myös loistaviin yksilösuorituksiin. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa ja vauhdikasta joukkuettamme.Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat sekä O’Learys -brändin että Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva keskimäärisen vähimmäistuntimääräsi ollessa minimissään 90h/3vko tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työt alkavat mahdollisimman pian toukokuussa. Lisätunteja saat ilman muuta tehdä kaikissa kolmessa O`Learys -ravintolassamme.Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi energistä joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 29.5. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit lähettää meille videohakemuksen! Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa O’Learys -ketjun keittiöpäällikkö Anna Nygren numerosta 040 173 3999.