(Poistunut julkaisusta)

Kokki O´Learys Iso Omena, Espoo
Restel Ravintolat Oy O'Learys

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia kotiyleisössä? Luonnistuuko sinulta à la carte -annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä? Nautitko keittiön pelikentän intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme joukkuevahvistus! Etsimme nyt O’Learys -ketjun keittiötiimiin Isoon Omenaan kokkia.

Vastuualueesi

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät lounasbuffeteista à la carte annosten valmistukseen. O’Learysilla on Ison Oman lisäksi toimipisteet Espoossa Sellossa ja ydinkeskustassa Baker’s. Sinulla on mahdollisuus työskennellä nimetyn toimipisteesi lisäksi useammassa kuin yhdessä keittiössämme.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy sporttisen reipasta tekemisen meininkiä ja pidät intensiivistä työtahtia enemmän haasteena kuin hidasteena. Olet jo ehtinyt kerryttää kokemusta ammattikeittiöstä. Arvostamme asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla mukana edistämässä O’Learys-brändin mukaista laatua ja kulttuuria. Intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuukin aina asiakkaalle asti.

Tiedät keittiötyöskentelyn olevan joukkuelaji ja oletkin ehdoton tiimipelaaja, mutta kykenet tarvittaessa myös loistaviin yksilösuorituksiin. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa ja vauhdikasta joukkuettamme.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat sekä O’Learys –brändin että Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva keskimäärisen vähimmäistuntimääräsi ollessa minimissään 60h/3vkoa. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työt alkavat mahdollisimman pian. Lisätunteja saat ilman muuta tehdä kaikissa kolmessa O`Learys –ravintolassamme.

Restel uudistuu-laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.