(Poistunut julkaisusta)

Kokki Olavinlinnaan
Osuuskauppa Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Ravintola-alan rautainen kesätekijä hoi, meillä on sulle töitä! Haluatko mukaan luomaan unohtumattomia kesämuistoja Saimaan sydämeen? Jylhät maisemat, keskiaikainen miljöö ja monipuolinen kulttuuritarjonta kutsuu! Etsimme nyt ammattitaitoisia kokkeja Savonlinnan oopperajuhlien päänäyttämölle, upeaan Olavinlinnaan!

Olavinlinna on Savonlinnan tärkein matkailukohde, mutta myös yksi Suomi-matkailun mielenkiintoisimmista pääkohteista. Olavinlinnan ravintolat tarjoilevat kesävierailleen perinteisiä makunautintoja henkeäsalpaavissa järvimaisemissa. Olavinlinnan tiimi etsii nyt mukaansa heittäytyvää, iloista ja energistä tiimipelaajaa!

Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu kulttuurin hektisessä sykkeessä, satoi tai paistoi. Hakemallamme kokilla on jo alan koulutus hankittuna, kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä hygieniapassi taskussa. Mikäli nautit makuelämysten valmistamisesta, koet intohimoa ruoanlaittoa kohtaan ja haluat haastaa itsesi uuden kesäseikkailun parissa, hae mukaan!

Töitä on tarjolla heinä- ja elokuuksi, innokkaimmat mahdollisesti pääsevät linnan palvelukseen jo kesäkuun aikana.

Klikkasiko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ja koet olevasi meidän match, haluamme ehdottomasti tutustua sinuun!

Jätä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit oiva valinta Olavinlinnan palvelukseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Juho-Ville: 040 681 2232, juho-ville.nasi@barona.fi