(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Nuorgam
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2017
A la carte -kokiksi talveksi Pohjois-Lappiin! Koe työelämys kaukana Pohjoisessa!

Etsimme asiakkaallemme Suomen pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin a la carte -kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta. Työt alkavat pääsääntöisesti joulu-tammikuussa.

Ravintolassa tarjotaan lappilais-suomalaista lähiruokaa ja raaka-aineet tulevatkin läheltä: lohi tietenkin Tenosta ja poro kylän saamelaisilta alkutuottajilta sekä hillat ja muut Lapin marjat, myös sienet kerätään lähituntureilta. Ravintolaan mahtuu ruokailemaan yhteensä 60 henkilöä. Majoittuville asiakkaille järjestyy ennakkotilauksesta niin aamiaiset kuin 3-ruokalajin illalliset. Tunnelmallinen kotaravintola toimii ryhmille tilauksesta.

Etsimme osaamista ja asennetta omaavia henkilöitä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:
-Vähintään kahden vuoden vahvaa kokemusta a la carte- kokin tehtävistä
-Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
-Kokemusta sesonkityöskentelystä
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Intoa ja motivaatiota työhön

Lisää hyvistä syistä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi,
Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi,
Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@opteam.fi,
Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen viimeistään 29.10.2017 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakulinkki: https://opteam.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=15540

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”