(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Nordic Gourmet Oy, NoHo Partners Oyj, Kesä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kesätöihin festareille?

Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kokkeja Pop-Up -ravintoloihimme, food truckkeihimme ja toteuttamaan VIP -cateringia kesän festivaaleille ja suuriin tapahtumiin ympäri Suomea.

Työssäsi olet osa tehokasta, dynaamista ja nuorekasta tiimiämme. Nopeatempoisessa työssä hyvän tiimin merkitys kasvaa ja tarjoamme monipuolisen työympäristön osaavien alan ammattilaisten joukossa hyvällä meiningillä. Haemme aktiivista ja joustavaa tekijää, joka suhtautuu intohimoisesti ruokaan.

Nordic Gourmet Oy majoittaa työntekijänsä tapahtuma-aikoina.

Kokemus tai koulutus ravintola-alalta on toivottavaa, mutta koulutamme valitut henkilöt tehtäviin, joten tärkeintä on halu oppia ja tehdä. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan myös eduksi.

Nordic Gourmet Oy on Suomen suurimpiin kuuluva tapahtumien ja festivaalien ruokapalvelujen tarjoaja. Meillä on kokemusta niin suurten kuin pienten tapahtumien ruokapalveluiden toteuttamisesta jo 15-vuoden ajalta.

Nordic Gourmet Oy on osa NoHo Partners Oyj:tä ja työntekijämme saavatkin mahtavat työntekijäedut NoHo Partnersin kahviloihin, ruoka- ja juomaravintoloihin ja lisäksi yhteistyökumppanien tarjoamat edut. (Katso kaikki ravintolat www.noho.fi)

Lisätietoa meistä: www.nordicgourmet.fi

Katso viime kesän festariruokatunnelmat sivuiltamme.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

Laitathan hakemuksen ja CV:n 10.3.2019 mennessä otsikolla ”Rekry KOKKI 2019” osoitteeseen rekry@nordicgourmet.fi.

Lisätietoja:

Joonas Inha

joonas@nordicgourmet.fi / 040 821 4156

miri@nordicgourmet.fi / 050 573 283

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.