Kokki Niemilomille
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsimme kokkia Niemilomien upeisiin puitteisiin.

Niemilomat tarjoaa maalaishenkisessä, kauniissa maisemassa maatilamatkailua sekä mökki- ja aamiaismajoitusta. Niemilomat on myös erinomainen paikka pitää erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia. Puitteet ovat oivat hää- ja syntymäpäiväjuhlille sekä kokouksille ja virkistyspäiville. Pihapiirissä toimivassa tilausravintolassa on A-oikeudet. Niemilomissa voi nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä sekä harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Niemilomat sijaitsee Unnukan rannalla, vain 13 kilometrin päässä Varkaudesta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta keittiöpuolen työtehtävistä, omaat hyvän paineensietokyvyn sekä olet työntekijänä oma-aloitteinen.

Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Ensisijaisesti etsimme kokkia, mutta halutessasi voit laajentaa työnkuvaasi osallistumalla myös muihin työtehtäviin, joita ovat esimerkiksi. asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, siivous sekä ohjelmapalveluiden tuottaminen. 

Työtunnit vaihtelevat sesonkien ja tilauksien mukaan. Työtä tehdään vaihtelevasti arkisin sekä viikonloppuisin.

Palkkaus on matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan palveluiden TES:in mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus solmitaan alkuun määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, jonka jälkeen hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille. Etsinnässä pitkäaikainen työntekijä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550093
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus