Kokki, Neste Taukotuuli, Lahti
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021
Etsitkö ravintola-alan työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi? Onko lounasruoan valmistaminen sinulle tuttua? Etsimme asiakkaallemme Neste Taukotuuleen Lahteen reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

KOKKIA

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ruoan valmistuksen työtehtävät lounas-, À la carte ja pikaruokapuolella, satunnaisesti myös kassan ja asiakaspalvelun tehtävät. Pääset siis tekemään monipuolisesti eri ravintolapuolen työtehtäviä.

Työvuorot sijoittuvat pääosin 7-16 välille, mutta satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyö on mahdollinen joten olethan joustava työaikojen suhteen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on vähintään 30h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta (lounas)ruoan valmistuksesta
Iloista asiakaspalveluotetta, nopeaa oppimiskykyä ja tiimityöskentelytaitoja
Valmiutta työskennellä arkisin päivävuoroissa
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vilkkaan työympäristön
Mielekkäät työajat
Mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä samaan aikaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi.


Lisätietoja

Pauliina Mäkäläinen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
044-0630425
pauliina.makalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot