(Poistunut julkaisusta)

Kokki Neste K Kirriin
Mbravo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Hei juuri sinä ammattitaitoinen kokki! Etsimme Neste K Kirriin Jyväskylään tyyppejä, joilta hoituu monipuolinen ruoanvalmistus aina lounasruoasta burgereihin ja joille maistuu myös kassatyöskentely ja asiakaspalvelu.
Uusi vuosi, olisiko tässä sinun uudet kujeesi?

Haemme kokkeja asiakasyritykseemme Neste K Kirriin. Toivomme sinun olevan aidosti ruoanlaitosta kiinnostunut alan ammattilainen, jolta löytyy alan koulutus.

Työtehtäviin kuuluu niin lounas- ja a'la carte -ruokien kuin burgereiden ja pizzojen valmistus, ja aiempi kokemus näistä on ehdottomasti valttia tässä työssä. Työ tapahtuu siis pääosin keittiössä, mutta sisältää myös jonkin verran kassatyöskentelyä, joten toivottavasti sinua ei jännitä silloin tällöin singahtaa salin puolelle palvelemaan asiakkaita.

Etsimme kokkeja eri mittaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työsopimus solmitaan aluksi työntekijän ja Baronan välille.

Jos olet työtä pelkäämätön tiimipeluri, jolle ripeä työtahti ja multitaskaaminen ovat itsestään selviä asioita, laita työhakemus tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Neste K Kirri on palkittu ketjunsa parhaana vuonna 2019 - haluatko sinä olla osana Suomen parasta liikenneasemaa?

Edellytykset työnsaannille:

  • Alan koulutus
  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Monipuolinen työkokemus ruoanvalmistuksesta