Kokki, Neste K Kirri
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemme kokkia asiakasyritykseemme Neste K Kirriin. Toivomme sinun olevan aidosti ruoanlaitosta kiinnostunut ammattilainen, jolta löytyy alan koulutus. Neste K Kirri on tunnettu hyvästä ja laadukkaasta kotiruoastaan, jota haluaisimme juuri SINUN meillä valmistavan.

Työtehtäviin kuuluu aamupalan, lounas- ja A'la carte -ruokien valmistus. Lisäksi tiloissamme toimii Kotipizza, joten toivomme että myös maukkaat pizzat valmistuvat sinulta käden käänteessä. Aiempi kokemus monipuolisista, itsenäisesti suoritettavista kokin tehtävistä on vaatimus tässä työssä. Työ tapahtuu pääosin keittiössä, mutta toivomme sinulta valmiutta myös silloin tällöin singahtaa salin puolelle palvelemaan asiakkaita. Hyvät sosiaaliset taidot niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa ja palveluasenne ovat valttikorttisi tässä työssä.

Tarjoamme sinulle työtä reiluilla tunneilla ja työsopimus solmitaan aluksi työntekijän ja Baronan välille. Neste K Kirri on avoinna aamuvarhaisesta iltaan saakka ja työvuorot sijoittuvat klo 05.00-21.15 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja palkkaus määräytyy MaRa:n työehtosopimuksen mukaan.

Jos olet työtä pelkäämätön tiimipeluri joka luo iloa ympärilleen ja jolle myös ripeä työtahti ja itsenäinen työskentely ovat tuttuja, lähetä hakemuksesi meille jo TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilöin löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Neste K Kirri on palkittu ketjunsa parhaana vuonna 2019 - haluatko sinä olla osana Suomen parasta liikenneasemaa?

Edellytykset työnsaannille:

• Alan koulutus

• Täysi-ikäisyys

• Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

• Monipuolinen työkokemus ruoanvalmistuksesta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot