Kokki Naughty BRGR Lahti
Naughty BRGR

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä Naughty BRGR LAHDEN tiimiin.
Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä.

Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Tähän tehtävään voivat hakea kokeneet paistajat tai nuoremmat nousijat. Tärkeintä on tiimipelaaminen ja intohimo tuotteeseen. Kokkimme vastaavat myös oman ravintolansa päivittäisen henksuruoan suunnittelusta ja valmistuksesta. Tähän annamme vapaat kädet, kunhan tähtäät laadukkaiden makuelämysten tuottamiseen työkavereillesi.

Sinulta odotamme:

  • Intohimoa premium burgereita kohtaan!
  • Olet joko parhaillaan opiskelemassa kokiksi tai omaat jo kokin ammattitutkinnon.
  • Nopeutta, aikaansaamista ja ammattiylpeyttä.
  • Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia.
  • Hygieniapassia.

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa hashtag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Töitä on tarjolla keskimäärin 30h/3vko ja työt saisit aloittaa heti.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta! Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot