(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Naantalin kylpylä, Naantali
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Turussa! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme asiakkaallemme Sunborn Saga Oy:lle Naantalin kylpylään KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen loppukesän ajaksi.

Suomen parhaimmaksi valittu hotelli (WORLD TRAVEL AWARDS 6/2019) Naantalin kylpylä sijaitsee Naantalissa kuvankauniilla paikalla merenrannalla. Naantalin kylpylässä asiakkaat voivat nauttia maistuvia aterioita ihaillessa samalla upeita merimaisemia. Kylpylän ravintola Le Soleilissa tarjoillaan aamiaisen lisäksi herkullinen illallisbuffet viikon jokaisena päivänä sekä viikonloppusin monipuolinen brussi.
Etsimillämme kokilla on kokemusta alan tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta sekä palavaa intoa alaa kohtaan. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät laadun merkityksen lopputuotteessa sekä haluat olla mukana luomassa asiakkaille ikimuistoisia ja laadukkaita palvelukokemuksia. Työt alkavat heti, töitä on tarjolla vähintään 90 h/3 vko elokuun loppuun asti.

Jos siis vielä etsit töitä loppukesälle, niin tässä tarjolla mahtava ja ainutkertainen vaihtoehto. Mahdollisuus jatkaa työskentelyä muissa asiakkuuksissamme kesäsesongin päätyttyä. Lähetäthän hakemuksen jo tänään, niin keskustellaan toiveistasi lisää! Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!


Edellytämme sinulta

- kokin koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta
- aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä kiireen keskellä
- siisteyttä ja kykyä ymmärtää keittiön hygieniavaatimukset
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Niina Ojala
Asiakkuuspäällikkö HoReCa
Staffpoint oy, Satamakatu 22 20100 Turku
p 020720520 niina.ojala@staffpoint.fi