Kokki, Myllykoski
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme Myllykoskelle liikenneasemalle kokkia vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme asiakkaallemme osaavaa kokkia vahvistamaan heidän ammattitaitoista tiimiään. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiön työt. Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta alalta. Asemalla tarjotaan buffetlounaan lisäksi pizzoja sekä a la cartea tilauksesta. Toivomme sinun olevan reipasotteinen tyyppi, jolla ei hymy hyydy hektisessäkään työympäristössä - hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa! Työvuorot sijoittuvat pääosin päiväsaikaan, myös viikoloppuihin tarvittaessa.

Edellytämme hakijalta:

- alan koulutusta 

- työkokemus on eduksi

- sujuvaa suomen kielen taitoa

- hygienipassia

Työsuhde on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463741
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola