Kokki, Musiikkitalo
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Musiikkia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua - tervetuloa duurivoittoiseen työhön osaksi ainutlaatuisen tapahtumaravintolan tiimiä! Löytyykö sinulta jo aikaisempaa keittiöalan kokemusta ja tunnet niin lounas- kuin bankettitarjoilun? Oletko tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kokki Musiikkitalolle.

Haemme kokkia/kylmäkköä jonka työtehtävät ovat laaja-alaiset ja monipuoliset.
konserttien väliaikatuotteiden valmistaminen, lounaan tekoa, illallisten valmistamista sekä kahvilatuotteiden tekoa. Työssä tarvitset sekä lämpimän että kylmän keittiön työkokemusta.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut keittiötyöhön antaumuksella, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme kansainvälistä kokemusta sekä bankettitilaisuuksien tuntemusta. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin! Tehtävään hyviä eväitä antavat jo eletyt ja koetut kokemusvuodet ammattikeittiössä. Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa Musiikkitalon tapahtumien ja aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511535
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo